,

Gorenje RK 6192 EW4


Gorenje RK 6192 EW4
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бела боја
FrostLess технологија
Тотален капацитет 314л (Дел за ладење 205л
дел за замрзнување 109л)
Електронско управување
FastFreeze: Брзо замрзнување
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
1 држач за шишиња на вратата
Фиока за зеленчук CrispZone
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
3 фиоки
Бучност 38dB
Нова Е енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 185x60x59.2 цм

22,490 ден

Gorenje RK 6192 EW4
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бела боја
FrostLess технологија
Тотален капацитет 314л (Дел за ладење 205л
дел за замрзнување 109л)
Електронско управување
FastFreeze: Брзо замрзнување
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
1 држач за шишиња на вратата
Фиока за зеленчук CrispZone
SpaceBox – голема фиока за замрзнување (38 л)
3 фиоки
Бучност 38dB
Нова Е енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 185x60x59.2 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje RK 6192 EW4”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close