,

Gorenje RB615FEW5


Gorenje RB615FEW5
Комбиниран фрижидер со внатрешна горна комора
Бела боја
Direct cooling FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот
Штедлива програма (EcoMode)
Брзо ладење + Брзо замрзнување
Фиока за зеленчук
Полица за шишиња на вратата
Флексибилен сад за јајца
ЛЕД осветлување
Нето капацитет: 248 Литри
Фрижидерски капацитет: 226 Литри
Замрзнувачки капацитет: 22 Литри
Годишна потрошувачка на ел. енергија 225kWh
Бучност 38dB
A+ енергетска класа
Димензии (В xШ x Д): 145 x 59.5 x 59.2 цм

17,995 ден

Gorenje RB615FEW5
Комбиниран фрижидер со внатрешна горна комора
Бела боја
Direct cooling FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот
Штедлива програма (EcoMode)
Брзо ладење + Брзо замрзнување
Фиока за зеленчук
Полица за шишиња на вратата
Флексибилен сад за јајца
ЛЕД осветлување
Нето капацитет: 248 Литри
Фрижидерски капацитет: 226 Литри
Замрзнувачки капацитет: 22 Литри
Годишна потрошувачка на ел. енергија 225kWh
Бучност 38dB
A+ енергетска класа
Димензии (В xШ x Д): 145 x 59.5 x 59.2 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje RB615FEW5”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close