,

MIDEA MDRT294FGE01


MIDEA MDRT294FGE01
Фрижидер со горна комора
Бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Дел за одржување 163л
Замрзнувачки дел 41л
стаклени полици
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. eнергија 176kwh
Нова E енергетска класа
Димензии 144x55x55 цм

12,999 ден

MIDEA MDRT294FGE01
Фрижидер со горна комора
Бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Дел за одржување 163л
Замрзнувачки дел 41л
стаклени полици
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. eнергија 176kwh
Нова E енергетска класа
Димензии 144x55x55 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MDRT294FGE01”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close