,

CANDY CCE3T618FW


CANDY CCE3T618FW
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бел
Total No Frost технологија
Капацитет 342л (223л дел за ладење
119л дел за замрзнување)
Super Cool и Super Freeze функции
Внатрешен ЛЕД дисплеј
Реверзибилна врата
Бучност 39dB
Нова Ф енергетска класа
Димензии 185x60x65.8 цм

23,999 ден

CANDY CCE3T618FW
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бел
Total No Frost технологија
Капацитет 342л (223л дел за ладење
119л дел за замрзнување)
Super Cool и Super Freeze функции
Внатрешен ЛЕД дисплеј
Реверзибилна врата
Бучност 39dB
Нова Ф енергетска класа
Димензии 185x60x65.8 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CCE3T618FW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close