CANDY CF 3E7L0X


CANDY CF 3E7L0X
СМАРТ Самостоечка машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс
60цм
ЛЕД Дисплеј
Капацитет 13 комплети
5 програми за миење
Брза програма 49мин
Вграден WiFi и Bluetooth за поврзување со hOn апликација
Тајмер до 9 часа
Половично полнење
Maxi-Ladle полица за долг прибор во горниот дел
Макисмална температура на вода до 60 степени
Бучност 47dB
Светлосен индикатор за недостаток на сол
Индикатор за крај на програмата
Самочистечки филтер
Нова Е енергетска класа
Димензии 85×59.7×59.8 цм

23,999 ден

CANDY CF 3E7L0X
СМАРТ Самостоечка машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс
60цм
ЛЕД Дисплеј
Капацитет 13 комплети
5 програми за миење
Брза програма 49мин
Вграден WiFi и Bluetooth за поврзување со hOn апликација
Тајмер до 9 часа
Половично полнење
Maxi-Ladle полица за долг прибор во горниот дел
Макисмална температура на вода до 60 степени
Бучност 47dB
Светлосен индикатор за недостаток на сол
Индикатор за крај на програмата
Самочистечки филтер
Нова Е енергетска класа
Димензии 85×59.7×59.8 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CF 3E7L0X”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close