,

Electrolux EES27100L


Electrolux EES27100L
Вградна машина за миење на садови
60цм
Капацитет 13 комплети
Инвертер мотор
QuickSelect специјален слајдер за оптимален избор на циклус за миење
ЛЕД Дисплеј
Сателитска прскалка на дното + 2 прскалки со 3 нивоа на прскање
6 програми за миење
2 температурни нивоа
Топла вода до 60 степени
Тајмер одложено миење
2 кошници големи + мала FlexLift + кошница за прибор
Air dry natural – природно сушење со автоматско отворање на вратата
SENSOR CONTROL сензори за степен на валканост на водата и колишина на чинии
AQUA CONTROL систем за контрола на водата
Автоматско исклучување
9.9 литри потрошувачка на вода
Бучност: 48dB
А+ енергетска класа
Димензии 60 x 55 x 82цм

22,999 ден

Electrolux EES27100L
Вградна машина за миење на садови
60цм
Капацитет 13 комплети
Инвертер мотор
QuickSelect специјален слајдер за оптимален избор на циклус за миење
ЛЕД Дисплеј
Сателитска прскалка на дното + 2 прскалки со 3 нивоа на прскање
6 програми за миење
2 температурни нивоа
Топла вода до 60 степени
Тајмер одложено миење
2 кошници големи + мала FlexLift + кошница за прибор
Air dry natural – природно сушење со автоматско отворање на вратата
SENSOR CONTROL сензори за степен на валканост на водата и колишина на чинии
AQUA CONTROL систем за контрола на водата
Автоматско исклучување
9.9 литри потрошувачка на вода
Бучност: 48dB
А+ енергетска класа
Димензии 60 x 55 x 82цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Electrolux EES27100L”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close