,

Favorit ЕЛЕКТРИЧЕН САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ EC 640 WWF


ДИМЕНЗИИ: B/Ш/Д
85CM/60CM/60CM

ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНОСТ НА РЕРНА: B/Ш/Д
33X45X43CM

КАПАК НА ШПОРЕТ

ПЛОЧА СО 4 РИНГЛИ ЗА ГОТВЕЊЕ
1X145MM, 1X145MM ЕКСПРЕС, 1X180MM, 1X180MM ЕКСПРЕС

ВОЛУМЕН НА РЕРНА
65 L

УПРАВУВАЧКА ТАБЛА СО
6 СКЛОПКИ

6 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИ СКЛОПКИ

2 ДЛАБОКА ТЕПСИЈА

РЕШЕТКА ВО РЕРНА

СВЕТИЛКА ВО РЕРНА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
A

ВЕНТИЛАТОР ВО РЕРНА

ДОЛЕН ГРЕЈАЧ
1100 W

ГОРЕН ГРЕЈАЧ
1200 W

БРЗ ГРЕЈАЧ
2000 W

БОЈА НА ШПОРЕТ
БЕЛА

13,400 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit ЕЛЕКТРИЧЕН САМОСТОЕЧКИ ШПОРЕТ EC 640 WWF”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close