,

Gorenje GV693C61AD


Gorenje GV693C61AD
СМАРТ Машина за миење садови целосно вградна со вграден WiFi
ИНВЕРТЕР МОТОР
60цм
Капацитет: 16 комплети
7 програми со можност за креирање на сопствени програми
Функција Speedwash (4 дополнителни програми)
7 темеператури на миење до 70 степени
ПАМЕТНО ДОЗИРАЊЕ (Еден месец миење без додавање детергент до 20 циклуси)
Поврзување со Connect Life апликација
3 корпи
Прилагодливи корпи
Внатрешно ЛЕД осветлување
Total Dry автоматско отворање на вратата
Одложен старт до 24 часа
Интензивна Clean зона (два моќни и високоефикасни распрскувачи сместени во задниот дел на кадата)
Програма за самочистење
Програма за миење чаши
Трета прскалка
Самочистечки филтер
Целосна внатрешност од Инокс
АКВАСТОП заштита од протекување
Потрошувачка на вода по циклус 9.6л
Бучност 45dB
Потрошувачка на ел. енергија 0.76 kWh
A+++ енергетска класа
Димензии ШxВxД 59.6×81.7×55.6 цм

36,990 ден

Gorenje GV693C61AD
СМАРТ Машина за миење садови целосно вградна со вграден WiFi
ИНВЕРТЕР МОТОР
60цм
Капацитет: 16 комплети
7 програми со можност за креирање на сопствени програми
Функција Speedwash (4 дополнителни програми)
7 темеператури на миење до 70 степени
ПАМЕТНО ДОЗИРАЊЕ (Еден месец миење без додавање детергент до 20 циклуси)
Поврзување со Connect Life апликација
3 корпи
Прилагодливи корпи
Внатрешно ЛЕД осветлување
Total Dry автоматско отворање на вратата
Одложен старт до 24 часа
Интензивна Clean зона (два моќни и високоефикасни распрскувачи сместени во задниот дел на кадата)
Програма за самочистење
Програма за миење чаши
Трета прскалка
Самочистечки филтер
Целосна внатрешност од Инокс
АКВАСТОП заштита од протекување
Потрошувачка на вода по циклус 9.6л
Бучност 45dB
Потрошувачка на ел. енергија 0.76 kWh
A+++ енергетска класа
Димензии ШxВxД 59.6×81.7×55.6 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje GV693C61AD”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close