,

CANDY CH63CC / 4U2


CANDY CH63CC/4U2
Вградна стаклокерамичка плотнa
60цм
Контроли на допир
9 нивоа на моќност
3 зони на готвење
Заштита за деца – заклучување
Power management функција со која може да се ограничи максималната моќност на плочата дури и при користење на сите 4 зони одеднаш
Тајмер
Димензии 59x52x5 мм

11,999 ден

CANDY CH63CC/4U2
Вградна стаклокерамичка плотнa
60цм
Контроли на допир
9 нивоа на моќност
3 зони на готвење
Заштита за деца – заклучување
Power management функција со која може да се ограничи максималната моќност на плочата дури и при користење на сите 4 зони одеднаш
Тајмер
Димензии 59x52x5 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CH63CC / 4U2”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close