,

SAMSUNG DW60M6040BB / EO


SAMSUNG DW60M6040BB/EO
Вградна машина за миење садови
13 комплети капацитет
6 програми
60цм
ЛЦД Дисплеј
Половично полнење
Тајмер
Експрес програма 60 минути
Регулација на горната корпа
Заклучување од деца
Hygiene програма со температура до 70 степени – за дезинфекција на садови
0.92 kWh потрошувачка на ел. енергија по циклус
10.5л потрошувачка на вода по циклус
Аквастоп технологија против протекување
Бучност 44дб
А++ енергетска класа
Димензии 60×81.5×60 цм

29,999 ден

SAMSUNG DW60M6040BB/EO
Вградна машина за миење садови
13 комплети капацитет
6 програми
60цм
ЛЦД Дисплеј
Половично полнење
Тајмер
Експрес програма 60 минути
Регулација на горната корпа
Заклучување од деца
Hygiene програма со температура до 70 степени – за дезинфекција на садови
0.92 kWh потрошувачка на ел. енергија по циклус
10.5л потрошувачка на вода по циклус
Аквастоп технологија против протекување
Бучност 44дб
А++ енергетска класа
Димензии 60×81.5×60 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SAMSUNG DW60M6040BB / EO”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close