,

Gorenje GCE691BSC


Gorenje GCE691BSC
Комбинирана стаклокерамичка плотна
2 плински + 2 hi-light грејачи
Заштитени плински горачи
Тип на решетката за плин: Лиено железо
Еднорачно електронско палење
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Сигнализација на преостаната топлина
Контрола на плинот
Димензии (ШxВxД): 60 × 13

14,499 ден

Gorenje GCE691BSC
Комбинирана стаклокерамичка плотна
2 плински + 2 hi-light грејачи
Заштитени плински горачи
Тип на решетката за плин: Лиено железо
Еднорачно електронско палење
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Сигнализација на преостаната топлина
Контрола на плинот
Димензии (ШxВxД): 60 × 13

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje GCE691BSC”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close