,

CANDY CI 3E6L0W


CANDY CI 3E6L0W
СМАРТ Вградна машина за миење садови RAPIDO
Ширина 60цм
ИНВЕРТЕР МОТОР
Капацитет 13 комплети
5 програми
Половично полнење
ЛЕД индикатори
Вградени WiFi и Bluetooth за безжично поврзување со hOn апликација
MaxiTub када која ги собира и најголемите садови
Maxi Ladle полица за навистина долг прибор
Брз програм 49 минути
Максимална температура 60 степени
Прилагодлива горна корпа
Индикатори за сол и сјај
Звучна сигнализација за крај на програма
Одложен старт до 9 часа
Аквастоп систем за заштита од протекување
Бучност 46dB
Нова Е енергетска класа
Димензии 81.8×59.7×55 цм

19,999 ден

CANDY CI 3E6L0W
СМАРТ Вградна машина за миење садови RAPIDO
Ширина 60цм
ИНВЕРТЕР МОТОР
Капацитет 13 комплети
5 програми
Половично полнење
ЛЕД индикатори
Вградени WiFi и Bluetooth за безжично поврзување со hOn апликација
MaxiTub када која ги собира и најголемите садови
Maxi Ladle полица за навистина долг прибор
Брз програм 49 минути
Максимална температура 60 степени
Прилагодлива горна корпа
Индикатори за сол и сјај
Звучна сигнализација за крај на програма
Одложен старт до 9 часа
Аквастоп систем за заштита од протекување
Бучност 46dB
Нова Е енергетска класа
Димензии 81.8×59.7×55 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CI 3E6L0W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close