,

WHIRLPOOL W2I HD526 A


WHIRLPOOL W2I HD526 A
Вградна машина за миење садови
6th Sense технологија
60цм
ЛЦД Дисплеј
ИНВЕРТЕР МОТОР
14 комплети
9 програми
Половично полнење
10 години гаранција против корозија
Тајмер за одложено миење до 12 часа
Flexi Space модуларни корпи
Прилагодлива висина на горната корпа + одвоива од машината
Брза програма
Програма за самочистење
Опција за таблета
Директен приклучок за топла вода до 60 степени
Звучен сигнал за крај на програмата
АКВАСТОП Заштита од прелевање
Бучност 46dB
Потрошувачка на ел. енергија на 100 циклуси 95kWh
Годишна потрошувачка на вода 9.5л
Нова Е енергетска класа
Димензии 82×59.8×55.5 цм

19,999 ден

WHIRLPOOL W2I HD526 A
Вградна машина за миење садови
6th Sense технологија
60цм
ЛЦД Дисплеј
ИНВЕРТЕР МОТОР
14 комплети
9 програми
Половично полнење
10 години гаранција против корозија
Тајмер за одложено миење до 12 часа
Flexi Space модуларни корпи
Прилагодлива висина на горната корпа + одвоива од машината
Брза програма
Програма за самочистење
Опција за таблета
Директен приклучок за топла вода до 60 степени
Звучен сигнал за крај на програмата
АКВАСТОП Заштита од прелевање
Бучност 46dB
Потрошувачка на ел. енергија на 100 циклуси 95kWh
Годишна потрошувачка на вода 9.5л
Нова Е енергетска класа
Димензии 82×59.8×55.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL W2I HD526 A”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close