,

Electrolux KGG6426K


Electrolux KGG6426K
Вградна стаклокерамичка плотна на гас
60цм
Контрола на прекинувачи
Безбедносен систем за прекин на довод на гас Thermocouple
4 Грејни зони: 1x брза зона
2x нормлани зони
1x мала зона
Електронско палење на копче
Носачи од гусано железо
Сет Дизни за промена на гас
Димензии 590 x 520 x 40 mm (60cm)

12,999 ден

Electrolux KGG6426K
Вградна стаклокерамичка плотна на гас
60цм
Контрола на прекинувачи
Безбедносен систем за прекин на довод на гас Thermocouple
4 Грејни зони: 1x брза зона
2x нормлани зони
1x мала зона
Електронско палење на копче
Носачи од гусано железо
Сет Дизни за промена на гас
Димензии 590 x 520 x 40 mm (60cm)

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Electrolux KGG6426K”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close