,

BOSCH SMI2ITS33E


BOSCH SMI2ITS33E
Серија 2
SMART Полувградна машина за миење садови
HomeConnect со WiFi поврзување
60цм
Инокс
Капацитет 12 комплети
ЛЕД Дисплеј
ИНВЕРТЕР мотор
5 програми + 3 посебни функции
Silence on demand – до 30 минути потвка работа со помош на HomeConnect апликација
EasyStart за полесно одбирање на идеална програма со помош на HomeConnect
Известување за крај на програма преку HomeConnect
Favourite функција – персонализирана функција со еден допир
Тајмер до 24 часа
DossageAssist осигурува оптимални резултати на миење и потивка работа
ExtraDry исклучително темелн начин на сушење дури и за садови кои тешко се сушат
Vario кошници
Горна кошница прилагодлива по висина
Самочистечки филтер
AquaStop доживотна заштита од протекување вода
Ссистем за заклучување од деца
Бучност 48dB
Нова Е Енергетска класа
Димензии 81.5×59.8×57.3 цм

32,999 ден

BOSCH SMI2ITS33E
Серија 2
SMART Полувградна машина за миење садови
HomeConnect со WiFi поврзување
60цм
Инокс
Капацитет 12 комплети
ЛЕД Дисплеј
ИНВЕРТЕР мотор
5 програми + 3 посебни функции
Silence on demand – до 30 минути потвка работа со помош на HomeConnect апликација
EasyStart за полесно одбирање на идеална програма со помош на HomeConnect
Известување за крај на програма преку HomeConnect
Favourite функција – персонализирана функција со еден допир
Тајмер до 24 часа
DossageAssist осигурува оптимални резултати на миење и потивка работа
ExtraDry исклучително темелн начин на сушење дури и за садови кои тешко се сушат
Vario кошници
Горна кошница прилагодлива по висина
Самочистечки филтер
AquaStop доживотна заштита од протекување вода
Ссистем за заклучување од деца
Бучност 48dB
Нова Е Енергетска класа
Димензии 81.5×59.8×57.3 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BOSCH SMI2ITS33E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close