,

WHIRLPOOL WBC 3C26 X


WHIRLPOOL WBC 3C26 X
Полувградна машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс/Црн преден панел со ЛЦД Дисплеј
6th Sense технологија
60цм
14 комплети
8 програми
3 температури
Половично полнење
10 години гаранција против корозија
24 часовен Тајмер
Прилагодлива висина на горната кошница
Отстранлива горна корпа
самочистечки филтер
10 години гаранција против корозија
Бучност 46dB
Потрошувачка на вода 9.5л во Еко циклус
Нова Е енергетска класа
Димензии 82×59.7×55.5 цм

26,999 ден

WHIRLPOOL WBC 3C26 X
Полувградна машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Инокс/Црн преден панел со ЛЦД Дисплеј
6th Sense технологија
60цм
14 комплети
8 програми
3 температури
Половично полнење
10 години гаранција против корозија
24 часовен Тајмер
Прилагодлива висина на горната кошница
Отстранлива горна корпа
самочистечки филтер
10 години гаранција против корозија
Бучност 46dB
Потрошувачка на вода 9.5л во Еко циклус
Нова Е енергетска класа
Димензии 82×59.7×55.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL WBC 3C26 X”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close