,

MIDEA MID45S120-MK


MIDEA MID45S120-MK
Целосно вградна машина за миење садови
45 цм
ЛЦД Диспеј
9 комплети
6 програми (Интензивна
Нормална
Еко
Брза
90мин
Програма за стакло)
Половично полнење
Extra drying опција
тајмер за одложено миење
електронска контрола
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
2520л годишна потрошувачка на вода
А++ енергетска класа
Бучност: 49dB(A)
1800W скриен греач
самочистечки филтер
anti flow
омекнувач за вода
Димензии 45x55x81
5 цм

15,799 ден

MIDEA MID45S120-MK
Целосно вградна машина за миење садови
45 цм
ЛЦД Диспеј
9 комплети
6 програми (Интензивна
Нормална
Еко
Брза
90мин
Програма за стакло)
Половично полнење
Extra drying опција
тајмер за одложено миење
електронска контрола
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
2520л годишна потрошувачка на вода
А++ енергетска класа
Бучност: 49dB(A)
1800W скриен греач
самочистечки филтер
anti flow
омекнувач за вода
Димензии 45x55x81
5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MID45S120-MK”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close