,

WHIRLPOOL WSIC 3M27 C


WHIRLPOOL WSIC 3M27 C
Вградна машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
45цм
ЛЦД Дисплеј
Трета корпа
10 комплети
6 програми
6th Sense технологија – сензори кои го одредуваат степенот на валканост на садовите и со тоа автоматски го прилагодуваат циклусот на миење со огромни заштеди на енергија и вода
Multi Zone функија која овозможува бирање дали ќе се мие само во горната или само во долната корпа
Тајмер
самочистечки филтер
Бучност 47dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 212 kWh
Потрошувачка на вода по циклус 9л
Максимална температура на вода од довод 60 степени
Нова Е енергетска класа
Димензии 82×44.8×57 цм

22,999 ден

WHIRLPOOL WSIC 3M27 C
Вградна машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
45цм
ЛЦД Дисплеј
Трета корпа
10 комплети
6 програми
6th Sense технологија – сензори кои го одредуваат степенот на валканост на садовите и со тоа автоматски го прилагодуваат циклусот на миење со огромни заштеди на енергија и вода
Multi Zone функија која овозможува бирање дали ќе се мие само во горната или само во долната корпа
Тајмер
самочистечки филтер
Бучност 47dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 212 kWh
Потрошувачка на вода по циклус 9л
Максимална температура на вода од довод 60 степени
Нова Е енергетска класа
Димензии 82×44.8×57 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL WSIC 3M27 C”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close