,

Gorenje ECT641BCSC


Gorenje ECT641BCSC
Стаклокерамичка вградна плотна
Црна боја
Сензорско управување на допир
Тајмер
Stop&Go направете пауза било кога
4 Hi-light грејни места лево напред: 21 cm
2
3 kW
Hi-light грејач
десно напред: 14
5 cm
1
2 kW
Hi-light грејач
лево назад: 14
5 cm
1
2 kW
Hi-light грејач
десно назад: 18 cm
1
8 kW
Hi-light грејач
StayWarm одржува константна температурата од 70C
Сигнализација на преостаната топлина
Child lock сигурносно заклучување
Приклучна моќ: .6.500 W
Димензии (Ш x В x Д): 60 x 5

11,999 ден

Gorenje ECT641BCSC
Стаклокерамичка вградна плотна
Црна боја
Сензорско управување на допир
Тајмер
Stop&Go направете пауза било кога
4 Hi-light грејни места лево напред: 21 cm
2
3 kW
Hi-light грејач
десно напред: 14
5 cm
1
2 kW
Hi-light грејач
лево назад: 14
5 cm
1
2 kW
Hi-light грејач
десно назад: 18 cm
1
8 kW
Hi-light грејач
StayWarm одржува константна температурата од 70C
Сигнализација на преостаната топлина
Child lock сигурносно заклучување
Приклучна моќ: .6.500 W
Димензии (Ш x В x Д): 60 x 5

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje ECT641BCSC”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close