,

BOSCH SMV4HVX37E


BOSCH SMV4HVX37E
Серија 4
SMART Вградна машина за миење садови
HomeConnect со WiFi поврзување
60цм
Капацитет 13 комплети
ЛЕД Дисплеј
ИНВЕРТЕР мотор
6 програми + 4 посебни функции
Glass protection technology заштита за чаши
Silence on demand – до 30 минути потвка работа со помош на HomeConnect апликација
Info light светлосен показател на подот за крај на програмата
EasyStart за полесно одбирање на идеална програма со помош на HomeConnect
Известување за крај на програма преку HomeConnect
Favourite функција – персонализирана функција со еден допир
Тајмер до 24 часа
DossageAssist осигурува оптимални резултати на миење и потивка работа
ExtraDry исклучително темелн начин на сушење дури и за садови кои тешко се сушат
VarioFlex кошници
Горна кошница прилагодлива по висина
Самочистечки филтер
AquaStop доживотна заштита од протекување вода
Ссистем за заклучување од деца
Бучност 44dB
Нова Е Енергетска класа
Димензии 81.5×59.8×55 цм

35,999 ден

BOSCH SMV4HVX37E
Серија 4
SMART Вградна машина за миење садови
HomeConnect со WiFi поврзување
60цм
Капацитет 13 комплети
ЛЕД Дисплеј
ИНВЕРТЕР мотор
6 програми + 4 посебни функции
Glass protection technology заштита за чаши
Silence on demand – до 30 минути потвка работа со помош на HomeConnect апликација
Info light светлосен показател на подот за крај на програмата
EasyStart за полесно одбирање на идеална програма со помош на HomeConnect
Известување за крај на програма преку HomeConnect
Favourite функција – персонализирана функција со еден допир
Тајмер до 24 часа
DossageAssist осигурува оптимални резултати на миење и потивка работа
ExtraDry исклучително темелн начин на сушење дури и за садови кои тешко се сушат
VarioFlex кошници
Горна кошница прилагодлива по висина
Самочистечки филтер
AquaStop доживотна заштита од протекување вода
Ссистем за заклучување од деца
Бучност 44dB
Нова Е Енергетска класа
Димензии 81.5×59.8×55 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BOSCH SMV4HVX37E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close