,

MIDEA MID60S110.1-MK


MIDEA MID60S110.1-MK
Целосно вградна машина за миење садови
60 цм
12 комплети
ЛЦД Дисплеј
6 програми (Нормална
Стакло
Интензивна
Еко
Брза
90 минути)
Половично полнење
тајмер за одложено миење до 24 часа
електронска контрола
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
А+ енергетска класа
Бучност: 52dB(A)
самочистечки филтер
anti flow
омкенувач за вода
Димензии 60x57x81
5 цм

15,999 ден

MIDEA MID60S110.1-MK
Целосно вградна машина за миење садови
60 цм
12 комплети
ЛЦД Дисплеј
6 програми (Нормална
Стакло
Интензивна
Еко
Брза
90 минути)
Половично полнење
тајмер за одложено миење до 24 часа
електронска контрола
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
А+ енергетска класа
Бучност: 52dB(A)
самочистечки филтер
anti flow
омкенувач за вода
Димензии 60x57x81
5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MID60S110.1-MK”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close