, ,

Hisense FC325D4AW1


Hisense FC325D4AW1
Хоризонтален Замрзнувач
Бела боја
Нето капацитет: 245 Литри
Заклучување на вратата
4 тркалца
Механичко управување
2 корпи
ЛЕД осветлување
Нова Ф енергетска класа
Димензии (Ш x В x Д): 100.2 x 84.2 x 59.7 цм

16,999 ден

Hisense FC325D4AW1
Хоризонтален Замрзнувач
Бела боја
Нето капацитет: 245 Литри
Заклучување на вратата
4 тркалца
Механичко управување
2 корпи
ЛЕД осветлување
Нова Ф енергетска класа
Димензии (Ш x В x Д): 100.2 x 84.2 x 59.7 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hisense FC325D4AW1”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close