Midea MTD55S400W-MK


Midea MTD55S400W-MK
Машина за миење садови за на маса
бела боја
6 сетови
7 програми (Интензивна
Самочистење
Ауто
Еко
90мин
Брза Rapid програма
Cloud Wash)
Функција за екстра сушење
Електронски контроли
Кошница за прибор
Тајмер 24 часа
Индикатори за сол и сјај
Антибактерсики филтер
Горна прскалка
Заклучување од деца
Бучност 49dB
Потрошувачка на ел. енергија на 100 циклуси 61kWh
Нова Ф енергетска класа
Димензии ШxДxВ: 550x500x438 мм

11,990 ден

Midea MTD55S400W-MK
Машина за миење садови за на маса
бела боја
6 сетови
7 програми (Интензивна
Самочистење
Ауто
Еко
90мин
Брза Rapid програма
Cloud Wash)
Функција за екстра сушење
Електронски контроли
Кошница за прибор
Тајмер 24 часа
Индикатори за сол и сјај
Антибактерсики филтер
Горна прскалка
Заклучување од деца
Бучност 49dB
Потрошувачка на ел. енергија на 100 циклуси 61kWh
Нова Ф енергетска класа
Димензии ШxДxВ: 550x500x438 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Midea MTD55S400W-MK”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close