MIDEA WQP8-7636W LCD


MIDEA WQP8-7636W LCD
Самостоечка машина за миење садови
Бела боја
45 цм
9 комплети
ЛЦД Дисплеј
6 програми (Автоматска 45-65
Нормална 55
Еко 50
Брза 40
и програма за стакло 40)
4 температури
Половично полнење
електронска контрола
Тајмер
заклучување од деца
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
А++ енергетска класа
Бучност: 49dB(A)
самочистечки филтер
anti flow
омкенувач за вода
Димензии 45x60x84
5 цм

12,999 ден

MIDEA WQP8-7636W LCD
Самостоечка машина за миење садови
Бела боја
45 цм
9 комплети
ЛЦД Дисплеј
6 програми (Автоматска 45-65
Нормална 55
Еко 50
Брза 40
и програма за стакло 40)
4 температури
Половично полнење
електронска контрола
Тајмер
заклучување од деца
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
А++ енергетска класа
Бучност: 49dB(A)
самочистечки филтер
anti flow
омкенувач за вода
Димензии 45x60x84
5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA WQP8-7636W LCD”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close