,

QUADRO DFR-2640EU


ЛАДИЛНИК СО ГОРЕ КОМОРА
КАПАЦИТЕТ НА ДЕЛОТ ЗА ЛАДЕЊЕ 171 Л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 42 Л
НИВО НА БУЧАВОСТ 41 DB
ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 212 KWH/ANNUM
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+
ДИМЕНЗИИ:( В Х Ш Х Д) 144 Х 54 Х 60

10,793 ден

ЛАДИЛНИК СО ГОРЕ КОМОРА
КАПАЦИТЕТ НА ДЕЛОТ ЗА ЛАДЕЊЕ 171 Л
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ 42 Л
НИВО НА БУЧАВОСТ 41 DB
ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 212 KWH/ANNUM
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+
ДИМЕНЗИИ:( В Х Ш Х Д) 144 Х 54 Х 60

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “QUADRO DFR-2640EU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close