,

SAMSUNG RB34T602FSA / EK


SAMSUNG RB34T602FSA/EK
Комбиниран фрижидер со долна комора
Titanium Silver
Дигитал ИНВЕРТЕР мотор со 20 години гаранција
TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
ЛЕД Осветлување
Решетка за вино
Реверзибилна врата
Фиока за овошје и зеленчук
Аларм за отворена врата
18 часа автономен режим на работа
Бучност 35 dB
Нова Ф енергетска класа
Потрошувачка на ел. енергија 300 kWh/годишно
Капацитет на ладење 13 кг/24 часа
Нето запремнина 340L (228L+ 112L)
R600 Гас
ВxШxД 1853x595x658 мм

29,999 ден

SAMSUNG RB34T602FSA/EK
Комбиниран фрижидер со долна комора
Titanium Silver
Дигитал ИНВЕРТЕР мотор со 20 години гаранција
TOTAL NO FROST без влага во фрижидерот и без мраз во замрзнувачот
ALL AROUNG COOLING технологија- еднакво ладење во сите делови на внатрешноста
POWER COOL /POWER FREEZE опција за брзо ладење и брзо замрзнување
SpaceMax тенка изолација за извонредно голем простор во внатрешноста
ЛЕД Осветлување
Решетка за вино
Реверзибилна врата
Фиока за овошје и зеленчук
Аларм за отворена врата
18 часа автономен режим на работа
Бучност 35 dB
Нова Ф енергетска класа
Потрошувачка на ел. енергија 300 kWh/годишно
Капацитет на ладење 13 кг/24 часа
Нето запремнина 340L (228L+ 112L)
R600 Гас
ВxШxД 1853x595x658 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SAMSUNG RB34T602FSA / EK”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close