Samsung WW80T4020EE1LE


Машина за перење
LCD дисплеј
Енергетска класа:А+++
Капацитет:8kg
Вртежи:1200 врт./min
Програми:12
Child Lock
Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
Тајмер
Child lock
StayClean фиока
Потрошувачка на вода годишно:8100L
Потрошувачка на енергија годишно:166kWh
Ниво на бучава:62/76dB
Димензии:85x60x55cm

27,999 ден

Енергетска класа:А+++
Капацитет:8kg
Вртежи:1200 врт./min
Ниво на бучава:62/76dB
Димензии:85x60x55cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Samsung WW80T4020EE1LE”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close