ST MOW 20BJ


ST MOW 20BJ
Superior Technology
Микробранова печка
Црна боја
20Л
700W
Механички контроли
5 нивoа на моќност
Тајмер
функција одмрзнување
звучна сигнализација за крај на програмот
стаклена чинија
Димензии 45.4x33x26.2 цм

4,299 ден

ST MOW 20BJ
Superior Technology
Микробранова печка
Црна боја
20Л
700W
Механички контроли
5 нивoа на моќност
Тајмер
функција одмрзнување
звучна сигнализација за крај на програмот
стаклена чинија
Димензии 45.4x33x26.2 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST MOW 20BJ”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close