Midea MCM208MMWP


Midea MCM208MMWP
Микробранова печка
Бела боја
Капацитет 20 литри
Моќност 700W
Механички контроли
5 нивoа на моќност
Тајмер
Функција за одмрзнување
Звучна сигнализација за крај на програмата
Ротирачка стаклена чинија со дијаметар 255мм
Димензии ВxШxД 258.2×439.5×345 мм

3,999 ден

Midea MCM208MMWP
Микробранова печка
Бела боја
Капацитет 20 литри
Моќност 700W
Механички контроли
5 нивoа на моќност
Тајмер
Функција за одмрзнување
Звучна сигнализација за крај на програмата
Ротирачка стаклена чинија со дијаметар 255мм
Димензии ВxШxД 258.2×439.5×345 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Midea MCM208MMWP”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close