BOSCH FFL020MS2


FFL020MS2 e seria 2 самостојна микробранова печка inox
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 800 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 800 W)
Волумен: 17л.
Дизајн:

Механички
Удобност:
Управување: едноставно со помош на 2 регулатори
Отворање на страна : Лево
Многу едноставна

Стаклен ротирачки тањир од 24.5 см.

Димензии мм (В х Ш х Д): 290 x 461 x 351
Безбедност:
Кабел за поврзување од 1,3 м

Целосна гаранција на производот од 24мес.

9,990 ден

FFL020MS2 e seria 2 самостојна микробранова печка inox
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 800 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 800 W)
Волумен: 17л.
Дизајн:

Механички
Удобност:
Управување: едноставно со помош на 2 регулатори
Отворање на страна : Лево
Многу едноставна

Стаклен ротирачки тањир од 24.5 см.

Димензии мм (В х Ш х Д): 290 x 461 x 351
Безбедност:
Кабел за поврзување од 1,3 м

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BOSCH FFL020MS2”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close