TELEFUNKEN TDW C14


TELEFUNKEN TDW C14
Машина за миење садови
бела боја
самостоечка
60цм
12 комплети
5 програми
4 температурни нивоа
Половично полнење
Индикатор за сол
Бучност 52дб
А+ енергетска класа
Заштита од протекување
Димензии 84
5×59
6×59
8 цм

14,999 ден

TELEFUNKEN TDW C14
Машина за миење садови
бела боја
самостоечка
60цм
12 комплети
5 програми
4 температурни нивоа
Половично полнење
Индикатор за сол
Бучност 52дб
А+ енергетска класа
Заштита од протекување
Димензии 84
5×59
6×59
8 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TELEFUNKEN TDW C14”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close