VIVAX HOME WFL-100523BS , 5kg, 1000 врт./min, 23п. А+/E Машина за перење


VIVAX HOME WFL-100615BS SUPER SUPER SLIM Машина за перење
Енергетска класа: А+/E
Капацитет: 5 kg
Бр. на вртежи: 1000
Мотор: Стандарден
Гаранција: 36 месеци
Димензии (ВxШxД): 85 x 59,5 x 40 cm

14,490 ден

VIVAX HOME WFL-100615BS SUPER SUPER SLIM Машина за перење
Енергетска класа: А+/E
Капацитет: 5 kg
Бр. на вртежи: 1000
Мотор: Стандарден
Гаранција: 36 месеци
Димензии (ВxШxД): 85 x 59,5 x 40 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME WFL-100523BS , 5kg, 1000 врт./min, 23п. А+/E Машина за перење”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close