,

WHIRLPOOL AKT 8190 / BA


WHIRLPOOL AKT 8190/BA
Вградна стаклокерамичка плотна
60цм
Без рамка
Сензорски контроли на допир
4 грејни зони од кои една овална и една дупла зона
Индикатор за преостаната топлина
Тајмер
Заклучување од деца
4.6x58x51 цм

11,999 ден

WHIRLPOOL AKT 8190/BA
Вградна стаклокерамичка плотна
60цм
Без рамка
Сензорски контроли на допир
4 грејни зони од кои една овална и една дупла зона
Индикатор за преостаната топлина
Тајмер
Заклучување од деца
4.6x58x51 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL AKT 8190 / BA”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close