Вградна стаклокерамичка плотна Vivax BH-042IN


Тежина (кг): 10

Тип на табла: Индукциска

Тип на управување: Дигитален

Моќност зона 1 моќност : 2000 W

Електрична зона 2 моќност: 2000 W

Електрична зона 3 моќност: 2000 W

Моќност зона 4 моќност: 2000 W

Нивоа за прилагодување на моќноста: 9

Боја: Црна

Тајмер

Дополнителни функции: Автоматско безбедносно исклучување, Заклучување за деца, Сензор за тава, Режим на пауза

Димензии на производот: 59 x 52 cm

11,900 ден

Тежина (кг): 10

Тип на табла: Индукциска

Тип на управување: Дигитален

Моќност зона 1 моќност : 2000 W

Електрична зона 2 моќност: 2000 W

Електрична зона 3 моќност: 2000 W

Моќност зона 4 моќност: 2000 W

Нивоа за прилагодување на моќноста: 9

Боја: Црна

Тајмер

Дополнителни функции: Автоматско безбедносно исклучување, Заклучување за деца, Сензор за тава, Режим на пауза

Димензии на производот: 59 x 52 cm

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Вградна стаклокерамичка плотна Vivax BH-042IN”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close