Комбиниран фрижидер Vivax DD-207 WH


Нето волумен на фрижидерот: 166l

Нето волумен на замрзнувач: 41l

Енергетска класа: F

Боја: Бела

Брзо ладење

Број на полици во фрижидерот: 3

Број на фиоки во фрижидерот: 1

Број на полици во вратата на фрижидерот: 3

Број на полици во замрзнувачот: 1

Димензии на производот: 55 х 143 х 55 cm

Стаклени фиоки и полици, променлива насока на отворање на вратата

14,690 ден

Нето волумен на фрижидерот: 166l

Нето волумен на замрзнувач: 41l

Енергетска класа: F

Боја: Бела

Брзо ладење

Број на полици во фрижидерот: 3

Број на фиоки во фрижидерот: 1

Број на полици во вратата на фрижидерот: 3

Број на полици во замрзнувачот: 1

Димензии на производот: 55 х 143 х 55 cm

Стаклени фиоки и полици, променлива насока на отворање на вратата

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Комбиниран фрижидер Vivax DD-207 WH”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close