,

Комбиниран шпорет Favorit K 622 WWFT


Димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
Димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,20 cm/45cm/41,30 cm
Капак на шпорет
Плоча со 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm) и 2 плински зони
Електронско палење
Волумен на рерна: 62 L
Управувачка табла со 6 склопки
6 позиции на контролни склопки
1 длабокa тепсиja за рерна – решетка во рерна
Светилка во рерна
Енергетска класа: А
Електричен кабел
Долен грејач: 1100 W
Горен грејач: 1200 W

14,900 ден

Димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm
Димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,20 cm/45cm/41,30 cm
Капак на шпорет
Плоча со 2 рингли за готвење (1x145mm, 1x180mm) и 2 плински зони
Електронско палење
Волумен на рерна: 62 L
Управувачка табла со 6 склопки
6 позиции на контролни склопки
1 длабокa тепсиja за рерна – решетка во рерна
Светилка во рерна
Енергетска класа: А
Електричен кабел
Долен грејач: 1100 W
Горен грејач: 1200 W

Категории ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Комбиниран шпорет Favorit K 622 WWFT”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close