Машина за миење задови Vivax DW-45942B


36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Енергетска класа: Е

Капацитет (комплети за садови):9

Број на програми: 4

Потрошувачка на енергија [kWh]: 0,704

2 корпи во внатрешноста на апаратот

Димензии на производот: 44.8 x 60 x 84.5 cm

Електронска програма

Дополнителни програми: Програма за брзо перење

Боја: Бела

15,500 ден

36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Енергетска класа: Е

Капацитет (комплети за садови):9

Број на програми: 4

Потрошувачка на енергија [kWh]: 0,704

2 корпи во внатрешноста на апаратот

Димензии на производот: 44.8 x 60 x 84.5 cm

Електронска програма

Дополнителни програми: Програма за брзо перење

Боја: Бела

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Машина за миење задови Vivax DW-45942B”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close