MIDEA WQP12-5201-DB


MIDEA WQP12-5201-DB
Самостоечка машина за миење садови
Црна боја
ЛЦД Дисплеј
60 цм
12 комплети
6 програми (Интензивна
Еко
Брза
90мин и програма за стакло
Самочистење)
Половично полнење
Extra drying специјална функција
електронска контрола
Тајмер
заклучување од деца
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
А+ енергетска класа
Бучност: 52dB(A)
самочистечки филтер
anti flow
омкенувач за вода
Димензии 60x60x84
5 цм

16,999 ден

MIDEA WQP12-5201-DB
Самостоечка машина за миење садови
Црна боја
ЛЦД Дисплеј
60 цм
12 комплети
6 програми (Интензивна
Еко
Брза
90мин и програма за стакло
Самочистење)
Половично полнење
Extra drying специјална функција
електронска контрола
Тајмер
заклучување од деца
горна кошница која може да се сетира дополнително
горна и долна прскалка
А+ енергетска класа
Бучност: 52dB(A)
самочистечки филтер
anti flow
омкенувач за вода
Димензии 60x60x84
5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA WQP12-5201-DB”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close