Микробранова печка Favorit MBP-20


Капацитет 20 L
Јачина: 700 W
Регулација: 5 нивоа
Механичка регулација
Одмрзнување
Експресно готвење
Дебелина на стаклото: 25,5 mm
Сигнал за крај
Димензии (В*Ш*Д) 25,82/43,95/34 cm
Нето/Бруто тежина: 10,2/11,2 kg
Напон 230 V/50 HZ
Приклучок: VDE plug

4,900 ден

Капацитет 20 L
Јачина: 700 W
Регулација: 5 нивоа
Механичка регулација
Одмрзнување
Експресно готвење
Дебелина на стаклото: 25,5 mm
Сигнал за крај
Димензии (В*Ш*Д) 25,82/43,95/34 cm
Нето/Бруто тежина: 10,2/11,2 kg
Напон 230 V/50 HZ
Приклучок: VDE plug

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Микробранова печка Favorit MBP-20”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close