-9%

Bosch PKF375FP1E


PKF375FP1E е seria 6 стаклокерамичка плоча со PowerBoost

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
DirectSelect: директни и едноставни slider команди на саканата зоната за готвење
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
3 HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг

17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.

20,900 ден 22,900 ден

Вградна техника, Вградни плотни

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bosch PKF375FP1E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close