-6%

Bosch PKN601DP1D


PKN601DP1D е seria 8 стаклокерамичка плоча со RoasterZone

Дизајн:
Без рамка (целосно рамна) за вградување во гранит или мермер

Опрема:
DirectSelect Premium: елегант slider дизајн за едноставно управување контролите се видливи само ако плочата е вклучена
RoasterZone: дополнителна зона за готвење што може да ја вклучите кога користите големи садови, на пр. тави за печење
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече

(switch-off): oневозможува одредена зона за готвење да работи по наведениот временски интервал
Брзина:
PowerBoost функција: до 50% повеќе моќност,заштедува до 35% време на загревање
Перформанси:
4 HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг
1 е овална

Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава
Целосна гаранција на производот од 24мес.

31,900 ден 33,900 ден

Вградна техника, Вградни плотни

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bosch PKN601DP1D”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close