,

CANDY CDH30


CANDY CDH30
Вградна стаклокерамичка плотна Домино
30цм
сензорски контроли на допир
2 грејни зони
9 степени на моќност
автоматско исклучување
Димензии 51×28.8 цм

7,999 ден

CANDY CDH30
Вградна стаклокерамичка плотна Домино
30цм
сензорски контроли на допир
2 грејни зони
9 степени на моќност
автоматско исклучување
Димензии 51×28.8 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CDH30”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close