,

HAIER XS 6B0S3FSB


HAIER XS 6B0S3FSB
СМАРТ Вградна машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Ширина 60цм
Капацитет 16 комплети
10 програми
ЛЕД Дисплеј
POWER WASH состав до 6 дополнителни прскалки
Трета кошница
Вграден WiFi и Bluetooth за поврзување со hOn апликација
Максимална температура 60 степени
Осветлување во внатрешноста
Автоматско отворање на вратата
Прилагодлива горна корпа
Индикатори за сол и сјај
Звучна сигнализација за крај на програма
Одложен старт до 23 часа
Бучност 40dB
Нова Б енергетска класа
Димензии 82x60x55 цм

32,999 ден

HAIER XS 6B0S3FSB
СМАРТ Вградна машина за миење садови со ИНВЕРТЕР МОТОР
Ширина 60цм
Капацитет 16 комплети
10 програми
ЛЕД Дисплеј
POWER WASH состав до 6 дополнителни прскалки
Трета кошница
Вграден WiFi и Bluetooth за поврзување со hOn апликација
Максимална температура 60 степени
Осветлување во внатрешноста
Автоматско отворање на вратата
Прилагодлива горна корпа
Индикатори за сол и сјај
Звучна сигнализација за крај на програма
Одложен старт до 23 часа
Бучност 40dB
Нова Б енергетска класа
Димензии 82x60x55 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “HAIER XS 6B0S3FSB”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close