CANDY CSOE H8A2TE-S


CANDY CSOE H8A2TE-S
SMART Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
8кг капацитет
Вграден WiFi + Bluetooth за поврзување со Simply Fi апликација
ЛЦД Дисплеј
Бела боја со XXL транспарентна врата
Memory функција за зачувување на Вашите омилени програми
Програм за лесно пеглање
Детектор на килограми
Тајмер 1-24 часа
14 програми + над 20 дополнителни програми преку апликација
Програм за волна + Woolmark сертификат
Smartpro серија со 7 брзи програми под 90 минути
Систем против гужвање на алишта
Едноставно чистење на филтерот
Easy Case сад за кондензација
Snap&Dry функција (на крај на перење е сликаат алиштата и се добива најбрзата програма)
Индикатор за состојбата на филтерот
Индикатор за полн резервоар за вода
Показател за завршување на цилусот
Заклучување од деца
A++ енергетска класа
Годишна потрошувачка на ел. енергија 236kWh
Бучност 67dB
Димензии 85×59.6×58.5 цм

22,999 ден

CANDY CSOE H8A2TE-S
SMART Кондензациска машина за сушење алишта со ТОПЛОТНА ПУМПА
8кг капацитет
Вграден WiFi + Bluetooth за поврзување со Simply Fi апликација
ЛЦД Дисплеј
Бела боја со XXL транспарентна врата
Memory функција за зачувување на Вашите омилени програми
Програм за лесно пеглање
Детектор на килограми
Тајмер 1-24 часа
14 програми + над 20 дополнителни програми преку апликација
Програм за волна + Woolmark сертификат
Smartpro серија со 7 брзи програми под 90 минути
Систем против гужвање на алишта
Едноставно чистење на филтерот
Easy Case сад за кондензација
Snap&Dry функција (на крај на перење е сликаат алиштата и се добива најбрзата програма)
Индикатор за состојбата на филтерот
Индикатор за полн резервоар за вода
Показател за завршување на цилусот
Заклучување од деца
A++ енергетска класа
Годишна потрошувачка на ел. енергија 236kWh
Бучност 67dB
Димензии 85×59.6×58.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CSOE H8A2TE-S”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close