,

CANDY MIC201EX


CANDY MIC201EX
Вградна микробранова печка со грил
Инокс
ЛЦД Дисплеј
20 литри
5 нивоа на моќност
Микробранова + Грил
Грил решетка
Брз старт
Функција за одмрзнување
13 автоматски програми
800W моќност на микробранова
Заклучување од деца
Димензии 59.5×38.2×34.3 цм

11,999 ден

CANDY MIC201EX
Вградна микробранова печка со грил
Инокс
ЛЦД Дисплеј
20 литри
5 нивоа на моќност
Микробранова + Грил
Грил решетка
Брз старт
Функција за одмрзнување
13 автоматски програми
800W моќност на микробранова
Заклучување од деца
Димензии 59.5×38.2×34.3 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY MIC201EX”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close