,

Electrolux EOF3H00BX


Electrolux EOF3H00BX
Вградна фурна Surround cook 600 серија
Инокс
Pop Out стандардни копчиња
ЛЦД Дисплеј
Самочистење со Аквализа
Капацитет 65л
Вентилатор во фурна
Surround cook – рамномерно распоредување на топлиот воздух во фурната
Врата со двојно стакло
Тајмер со 5 сетирања
9 функции на рерната
Печење на две нивоа
Вклучени тавa + решетка
Енергетска класа А
Димензии 594 x 560 x 590 мм

13,999 ден

Electrolux EOF3H00BX
Вградна фурна Surround cook 600 серија
Инокс
Pop Out стандардни копчиња
ЛЦД Дисплеј
Самочистење со Аквализа
Капацитет 65л
Вентилатор во фурна
Surround cook – рамномерно распоредување на топлиот воздух во фурната
Врата со двојно стакло
Тајмер со 5 сетирања
9 функции на рерната
Печење на две нивоа
Вклучени тавa + решетка
Енергетска класа А
Димензии 594 x 560 x 590 мм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Electrolux EOF3H00BX”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close