Favorit Машина за садови F45-Y15


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/45/60
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 10 СЕТА САДОВИ
ПРОГРАМИ 6
БРЗ ПРОГРАМ 30 MIN. НА 40 °C
КОПЧЕ ЗА ПОЛОВИЧНО (1/2) ПОЛНЕЊЕ √
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++
КЛАСА НА СУШЕЊЕ А
БУЧАВОСТ ПРИ РАБОТА 57 DB
ОДЛОЖЕН СТАРТ 3Ч, 6Ч И 9Ч
ЕДЕН ЦИКЛУС 3,8 L ДО 17,6 L ВОДА СООДВЕТНО НА ПРОГРАМАТА
ТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМА (ECO – ПРОГРАМА) 198 МИН.
ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ECO – ПРОГРАМА) 0,73 KWH
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА √
БОЈА БЕЛА/СИВА
ON/OFF КОПЧЕ √
СТАРТ/PAUSE КОПЧЕ √
КОПЧЕ НА ВРТЕЊЕ ЗА СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ √
ИНДИКАТОРИ ЗА ФУНКЦИЈАТА МИЕЊЕ/СУШЕЊЕ √
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ √
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ √

14,900 ден

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/45/60
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 10 СЕТА САДОВИ
ПРОГРАМИ 6
БРЗ ПРОГРАМ 30 MIN. НА 40 °C
КОПЧЕ ЗА ПОЛОВИЧНО (1/2) ПОЛНЕЊЕ √
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++
КЛАСА НА СУШЕЊЕ А
БУЧАВОСТ ПРИ РАБОТА 57 DB
ОДЛОЖЕН СТАРТ 3Ч, 6Ч И 9Ч
ЕДЕН ЦИКЛУС 3,8 L ДО 17,6 L ВОДА СООДВЕТНО НА ПРОГРАМАТА
ТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМА (ECO – ПРОГРАМА) 198 МИН.
ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ECO – ПРОГРАМА) 0,73 KWH
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА √
БОЈА БЕЛА/СИВА
ON/OFF КОПЧЕ √
СТАРТ/PAUSE КОПЧЕ √
КОПЧЕ НА ВРТЕЊЕ ЗА СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ √
ИНДИКАТОРИ ЗА ФУНКЦИЈАТА МИЕЊЕ/СУШЕЊЕ √
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ √
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ √

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit Машина за садови F45-Y15”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close