MIDEA MFD60S090W-MK


MIDEA MFD60S090W-MK
Самостоечка машина за миење садови
Бела боја
60 цм
12 комплети
4 програми (Интензивна
Еко
Брза
90мин)
Половично полнење
Електронска контрола
Тајмер
Горна кошница + кошница за прибор
Горна и долна прскалка
Индикатори за сол и сјај
А+ енергетска класа
Бучност: 55dB
Самочистечки филтер
Омекнувач за вода
Димензии 60x60x84.5 цм

15,495 ден

MIDEA MFD60S090W-MK
Самостоечка машина за миење садови
Бела боја
60 цм
12 комплети
4 програми (Интензивна
Еко
Брза
90мин)
Половично полнење
Електронска контрола
Тајмер
Горна кошница + кошница за прибор
Горна и долна прскалка
Индикатори за сол и сјај
А+ енергетска класа
Бучност: 55dB
Самочистечки филтер
Омекнувач за вода
Димензии 60x60x84.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MFD60S090W-MK”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close