FAVORIT ШПОРЕТ CC 600 WWF


ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 85CM/60CM/60CM
ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНОСТ НА РЕРНА: В/Ш/Д 33CM/45CM/43CM
СТАКЛО КЕРАМИЧНА ПЛОЧА СО 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ 2X145MM, 2X180MM
3Д БЕЛ ПАНЕЛ √
ВОЛУМЕН НА РЕРНА 65 L
УПРАВУВАЧКА ТАБЛА СО 6 СКЛОПКИ И 6 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИ СКЛОПКИ √
ТУРБО ВЕНТИЛАТОР √
2 ДЛАБОКИ ТЕПСИИ ЗА РЕРНА √
РЕШЕТКА ВО РЕРНА √
СВЕТИЛКА ВО РЕРНА √
ФИОКА ПОД РЕРНА √
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A
ДОЛЕН ГРЕЈАЧ 1100 W
ГОРЕН ГРЕЈАЧ 1200 W
БРЗ ГРЕЈАЧ 2000 W
БОЈА НА ШПОРЕТ БЕЛА
БОЈА НА СТАКЛО НА ВРАТА НА РЕРНА БЕЛА

17,900 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FAVORIT ШПОРЕТ CC 600 WWF”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close