,

ST 3530SA


ST 3530SA
Superior technology
Мини електричен шпорет
Сребрена боја
Двојно стакло на вратата
35 литри рерна
2 плотни(1x 145 рингла 600W
1 x 145 рингла 600W)
Механички тајмер (90минути)
4 копчиња
Термостат
Горен и долен загревачки елемент 600W + 600W
3 начини на печење
Вклучени 1 тепсија и 1 решетка
Емајлирана внатрешност

4,299 ден

ST 3530SA
Superior technology
Мини електричен шпорет
Сребрена боја
Двојно стакло на вратата
35 литри рерна
2 плотни(1x 145 рингла 600W
1 x 145 рингла 600W)
Механички тајмер (90минути)
4 копчиња
Термостат
Горен и долен загревачки елемент 600W + 600W
3 начини на печење
Вклучени 1 тепсија и 1 решетка
Емајлирана внатрешност

Категории ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST 3530SA”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close